Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Сергій Лук’яненко

"Світлана загинула відразу, Сергій помер у лікарні"

переглядів: 114

43-річний Сергій Лук’яненко загинув 12 травня 2022 року в місті Дергачі Харківської області. Поряд загинула також дружина Сергія Світлана. На той час внаслідок постійних ворожих обстрілів у Дергачах не було газу та електропостачання. Сергій та Світлана готували їжу на вогнищі у дворі свого дому. Поряд з ними розірвався снаряд. Світлана загинула відразу. Сергій помер у лікарні через кілька годин.

Світлана загинула відразу, Сергій помер у лікарні

Сергій народився та жив у Дергачах. Все життя працював електромонтером «Укртелекому». Брат загиблого, Михайло, каже: «Сергій знав кожного абонента на своїй дільниці».

У вільний час Сергій Лук’яненко полюбляв збирати гриби та рибалити. Понад усе любив свою дружину Світлану.

«Сергій та Світлана – це взірець подружнього життя. Вони доповнювали один одного. Завжди були разом і все робили разом. Добрі, чуйні, справедливі. Допомагали всім, кому словом, кому ділом, когось просто вислухали. Від них можна було зарядитися позитивом, який вони випромінювали. Сергій і Світлана назавжди залишаться у наших серцях усміхненими і життєрадісними людьми», – розповів Михайло.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Дергачі 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки поранені обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій