Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Сергіівна Метелиця

«Сусіду в дім влучила авіабомба»

переглядів: 277

Олена пережила у Маріуполі жахливі дні, тож вимушена була покинути місто, залишивши там батьків та домашніх улюбленців.  

Коли почалася війна, я була вдома - у рідному Маріуполі. 24 лютого я ще вийшла на роботу, бо працювала на Маріупольському ремонтно-механічному заводі у відділі постачання. Але потім я зібрала своє робоче місце та поїхала працювати додому. До 2 березня ще було світло, і я була вдома. Виїхати змогла тільки 19 березня в Одесу.

Все було жахливо! Сусіду в дім влучила авіабомба, ми їли раз на день, продуктів купити не було де, вікна вибило, у домі було мінус два градуси. Ми сиділи у підвалі, іноді ходили на річку набрати води. Потім я виїхала, а батьки залишилися, бо в нас два коти та три собаки, і авто не було. А покинути їх ми не могли! 

З тих днів у мене залишився телефон, який працював більше як ліхтарик. Його хотіли відібрати на блокпості, коли я виїжджала, але я його не віддала!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення вода робота внутрішньо переміщені особи перший день війни Обстріли Маріуполя їжа розлука з близькими 2022 окупація фільтрація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій