Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Галина Мартиянова Гелюх

«Страшно, коли летять вогняні кулі через хату І ось-ось на тебе впадуть»

переглядів: 612

Під час обстрілів Галина Гелюх боялася, щоб яка-небудь вогненна куля не впала в її двір. Вона пам'ятає, як в їхньому селищі раптово загинула людина, і дуже хоче, щоб таке більше ніколи не повторилося.

Сильно нас обстрілювали. Там на лавочці люди сиділи ... осколком чоловіка вбило, потім ще собаку. Загалом, було страшнувато. Летіли снаряди і чомусь вогняні. Ось летить куля вогню через хату, здається, ось-ось впаде на тебе. Дуже страшно було.

Нас підтримували, щоб тут люди могли прожити. Ми весь час отримували продовольчі набори від Ріната Ахметова. Кожні три місяці нам давали, і всього вистачало. Спасибі і дай йому Бог здоров'я. Нехай Його Господь береже і всю його сім'ю.

Страшно, коли летять вогняні кулі через хату І ось-ось на тебе впадуть

А нещодавно у нас знову страшно було... Десь близько стріляли, аж у нас вдома ходором ходили, сильно було чутно і дуже страшно.

Мрію, щоб війна ця скінчилася і щоб трошки нам пенсії додали. Газ дуже дорогий, пенсії замало. І внучка свого хочу побачити, який на тій стороні залишився. Головне - щоб війна закінчилася.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Петропавлівка 2014 2021 Текст Історії мирних пенсіонери психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій