Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Яна Сергіївна

«Сторінка нашого життя, яку ми всіма силами намагаємося перегорнути, щоб знайти сили йти вперед»

переглядів: 71

Зміни? Хіба зруйноване життя це просто зміни? Неможна назвати змінами те, що ми пережили. Це тепер наша історія, сторінка нашого життя, яку ми всіма силами намагаємося перегорнути, щоб знайти сили йти вперед, бо дороги назад у наше минуле життя вже немає, бо немає вже того життя.

Найважче було усвідомлення того, що ми можемо втратити свою дочку. Я молилася про те, щоб в разі нашої загибелі ми померли всією родиною, щоб я не бачила мертвою свою дитину. Не перестаю дякувати за те, що ми живі і вона поряд з нами!

Коли ми виїхали з Маріуполя, побачивши хліб, дочка плакала від щастя. Думаю цим можна чітко описати гуманітарну катастрофу Маріуполя.

За місяць до початку повномасштабної війни ми купили нову автівку і у мене був жетон на автомийку самообслуговування. Машини немає, а жетон зі мною як згадка про минуле успішне життя.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода житло їжа окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій