Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Міщенко

«Снаряд влучив у школу, де в дитини проходило тренування»

переглядів: 1234

Обстріл застав мене, коли поверталася з роботи додому. Йшла з нічної зміни, і прямо переді мною спалах – влучання в 14-поверхівку, десь на початку десятої ранку

Я побігла додому, слава Богу, наш будинок не постраждав. Запитала в сім'ї, чи все гаразд. А коли зрозуміла, що син Кирило ще в школі, побігла туди. А він у сусідньому дворі йде назустріч, живий, на своїх ногах!

Снаряд влучив у школу, де в дитини проходило тренування. Кирило дістав осколкове поранення біля правої лопатки. Він на пів на дев'яту на тренування ходив.

 Каже, коли почалися вибухи, вони вибігли на сходовий майданчик, і там його одного зачепило, дістав осколкове поранення.

 Ми його під руки провели, зібралися і поїхали до лікарні. А я потім на 21-й з речами (мікрорайон у центральній частині Маріуполя), там у нас бабуся живе.

 Зараз із ним усе гаразд, з ним працював психолог. І взагалі, добре, що мої діти не бачили весь цей жах – мертві тіла, кров. Я досі спати не можу нормально.

 Плануємо поїхати, оскільки побоюємося нових обстрілів. Багато наших знайомих зараз виїжджають із міста. Ми поки переводимо дітей в іншу школу. Ті, хто має змогу, їдуть із мікрорайону. Хто до іншої частини міста, хто до Києва. 

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2015 Текст Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій