Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна

«Щоб була вода ми топили сніг, і їли залишки їжі с плісняви»

переглядів: 95

На початку війни ми з моєю дитиною залишились самі, в мене загинули від війни усі мої друзі та родичі, згоріли мої квартири та машина, я чудом з дитиною через 21 день перебування у підвалі змогла дійти до Бердянська і потім дістатися України - Дніпра. Ми все і всіх втратили. Наразі дуже важко шукати прихисток, цей рік без житла і допомоги. Все було тяжко, ми їли кожного дня на кострах, замерзали - було -16, щоб була вода ми топили сніг, і їли залишки їжі с плісняви. Потім через місяць у Дніпрі мені прийшлось лягти на операцію онко, і мій чоловік втік від обов'язків перед сім'єю і країною. Я залишилась одна з дитиною і своїми проблемами без житла і змоги працювати, бо не на кого залишити дитину. В нас нічого не було, ні їжі, ні води, ми не купались місяць бо замерзли б і не було води. Тому що жили у підвалі. Донька бачила багато трупів навколо нас кожного дня, і як її покинув батько.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій