Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Володимир Асаулов

"Російські військові вбили чоловіка"

переглядів: 129

64-річного Володимира Асаулова російські окупанти вбили в Бучі 4 березня 2022 року. Солдати вистрілили чоловіку в голову, коли він вийшов на вулицю біля свого дому.

Російські військові вбили чоловіка

Володимир Асаулов народився у Росії. До школи спершу ходив у Сахалінській області, пізніше – до 8 класу – навчався в Дніпрі, опісля вчився ще в школі села Владиславівка в Криму, де жив разом із батьками. Вищу освіту здобував у Національному технічному університеті «Дніпровська політехніка». Працював майстром із буріння свердловин.

«Він був дуже працьовитим та цілеспрямованим, упевнено йшов до своєї мети. Окрім роботи, йому подобалося малювання і в нього це добре виходило», – розповіла дружина Ірина.

Перед виходом на пенсію Володимир працював у ПрАТ «ДТЕК Павлоградвугілля». У 2012 році переїхав зі сім'єю до Бучі, де в 2019 році родина збудувала будинок.

4 березня 2022-го Бучу сильно обстрілювали. Неподалік оселі Асаулових почав здійматися дим, горіла автівка. Володимир вийшов на вулицю подивитися, що трапилося, чи не потрібна комусь допомога. У той час пролунали постріли – російські військові вбили чоловіка.

У Володимира залишилися дружина Ірина, сини Андрій та Михайло з родинами та двоє онуків.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Буча 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) перший день війни Соцмережі окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій