Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Оксана Миколаївна

«Батьки дуже важко пережили цю війну»

переглядів: 537

Я працювала секретарем судового засідання. Коли 25 січня 2015 року в наш будинок потрапила міна, я забрала батьків, і ми переїхали спочатку в Добропілля, а потім купили будинок в Георгіївці. Батьки вже літні, вони дуже важко пережили цю війну.

Наш будинок в Мар'їнці для житла не придатний. Було таке, що в підвалі ховалося 11 осіб разом з дітьми. Під час обстрілів загинув наш сусід. До війни ми раділи життю, а зараз доводиться виживати.

Я дуже добре пам'ятаю день, коли вперше обстріляли Мар'їнку. Це було в ніч з 11 на 12 липня 2014 року. Ми з сином тоді перебували в будинку моїх батьків. Вранці 15-го числа син відвіз нас в Урзуф. Там ми перебували два тижні.

Мама погодилася переїхати, а тато категорично сказав: «Я нікуди зі своєї землі не поїду, буду тут». Батько залишався в Мар'їнці до 2017 року, а потім ми його забрали до себе.

Я залишилася без роботи, зараз доглядаю за батьками. Фінансово наше життя дуже змінилося. У безпеці себе не відчуваю.

Дуже велику роль зіграла гуманітарна допомога, спасибі Фонду Ріната Ахметова і низький уклін. Їх підтримка ніколи не забудеться.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Мар'їнка 2014 2015 Текст Історії мирних жінки переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення житло Обстріли Мар'їнки
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій