Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Яна Сергіївна

«Доводилося під бомбардуваннями їздити за ліками»

переглядів: 413

У мене тато-інвалід першої групи, після інсульту. З нами проживає бабуся, якій 86 років, вона не ходить. Я вісім років не працюю, доглядаю за татом і бабусею.

Коли почалася війна, стало дуже страшно. Я відчувала величезну відповідальність за бабусю і тата, мені треба було їх нагодувати, захистити. Були постійні обстріли, не було світла і мобільного зв'язку, не вистачало продуктів, доводилося під бомбардуваннями їздити за ліками.

Доводилося під бомбардуваннями їздити за ліками

Я постійно отримувала гуманітарну допомогу на тата і бабусю від Фонду Ріната Ахметова, нас це дуже виручало. Була допомога від Червоного Хреста та німецької благодійної організації.

Найстрашніший для мене був час обстрілів. Ти не знаєш, куди бігти або ховатися, сподіваєшся тільки на Бога. Дуже хочеться, щоб мій тато почав самостійно ходити.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Верхньоторецьке 2014 2021 Текст Історії мирних жінки пенсіонери психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода здоров'я люди з обмеженими можливостями літні люди (60+)
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій