Ірині Дроздовій було 49 років. Вона загинула 13 березня 2022 року від ударної хвилі під час обстрілів Маріуполя. За десять днів до цієї трагедії загинула мама Ірини – Ольга Прус.

Повірити, що тебе більше немає, не можу

Ірина Дроздова була психологинею. Свою спеціалізацію описувала так: «психологічне консультування, тілесно-орієнтована психологія та аромадіагностика». Ірина допомагала людям впоратися, зокрема, із тривожністю та горем втрати.

«Повірити, що тебе більше немає, не можу… У тобі стільки життєлюбства, радості, позитиву! Ти так гарно говориш, у тебе грамотна мова, багатий словниковий запас. Ти вмієш підтримати, вмієш зробити приємно, допомагаєш із відкритим серцем. Ти – дуже гарна і жіночна. Ти надихаєш на позитивні вчинки, ти вчиш, як жити легше… Я тебе знаю 15 років, було багато спільних подій, заходів, поїздок, зустрічей, дівочих посиденьок. Від спілкування з тобою завжди була користь, завжди чогось нового навчалася», – розповіла подруга загиблої Олена.

«Це була життєрадісна, дуже гарна, розумна, успішна жінка! Але війна, на жаль, не вибирає гірших чи кращих…», – написала ще одна подруга Ірини Дроздової, Марина.

Джерело: платформа пам’яті “Меморіал” https://www.victims.memorial/