Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Валентина Миколаївна Романчук

«Після обстрілу у чоловіка тричі був інфаркт. Це все зробила війна»

переглядів: 388

«Жили спокійно, поки не було цього бомбардування», - розповідає Валентина Романчук зі Світлодарська. Після перенесеного обстрілу, у її чоловіка, три рази був інфаркт. На щастя, життя чоловікові вдалося врятувати, але він залишився лежати і зараз взагалі не встає. Коли в місті були дуже сильні обстріли, жінка, разом із сім'єю, чотири дні прожили в підвалі. Після того, як доньку пенсіонерки мало не вбило, сім'я виїхала на якийсь час до Харкова. Але після того, як закінчилися гроші, і орендувати квартиру стало нема за що, то повернулися додому. Каже, що зараз, через злидні і хворобу чоловіка, живуть дуже похмурим життям. Валентині Миколаївні необхідно зробити операцію на очах, але грошей на це пенсіонери зараз не мають.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Світлодарськ 2014 2021 Аудіо Історії мирних жінки пенсіонери 2014 переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я люди з обмеженими можливостями літні люди (60+) малозабезпечені внутрішньо переміщені особи 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій