Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ольга Вадимівна Пономарьова

«Сидиш і чекаєш – накриє тебе чи не накриє»

переглядів: 315

«На подвір'ї лягали снаряди. Усі побігли у бомбосховища, а ми були вдома», - згадує про бойові дії у рідному Світлодарську Ольга Пономарьова. Тоді в місті не було електрики, води, газу та люди сиділи кілька місяців під обстрілами. Після боїв за Дебальцеве, жінка з сім'єю дала притулок у себе бабусі-біженці. І вона якийсь час жила разом з ними.

Коли інтенсивність обстрілів зросла, Ольга прийняла рішення виїхати разом з дітьми з міста, і їх прихистили брат і сестра жінки. А через три місяці вони повернулися до рідного Світлодарська. Через перенесені стреси з життя пішли батьки Ольги.

Жінка згадує, що до війни було спокійно, стабільно і не було страху, що щось може змінитись. Вона дуже сумує за тими часами, і мріє, щоб скоріше настав мир.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Світлодарськ 2014 2021 Аудіо Історії мирних жінки діти 2014 психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення вода здоров'я харчування дітей сім'ї з двома і більше дітьми перший день війни обстріли Дебальцевого їжа 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій