Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Крилова

"Поряд загинули її доньки, свекруха та хлопець доньки"

переглядів: 45

37-річна Ірина Крилова загинула в Маріуполі 22 березня 2022 року. У будинок у центральному районі, де вона була разом із рідними, влучив снаряд. Поряд загинули її доньки Софії і Лія, свекруха та хлопець Лії.

Поряд загинули її доньки, свекруха та хлопець доньки

Ірина Крилова народилася у Маріуполі. Закінчила школу №4 та Маріупольський професійний машинобудівний ліцей, де здобула фах кухарки. Працювала за спеціальністю, а також була пекаркою в їдальні металургійного комбінату імені Ілліча й у приватній пекарні та місцевій торговій мережі. Мала багато друзів.

«Вона була чесною, дуже чуйною, доброю, у складних ситуаціях простягала руку допомоги. Надійна, мудра, найкраща подруга. Безмежно любила доньок Лію і Софію. Я захоплювалась нею, як матір'ю. У 2020 році Софійка тяжко захворіла, лікарі майже не давали їй шансів, але Іра зробила все можливе, і дитина почала одужувати», – розповіла про Ірину її найкраща подруга Радміла.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення житло діти перший день війни Обстріли Маріуполя Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій