Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ніна Анатоліївна

«Пишу, а в самої очі всі в сльозах, дуже важко!!!»

переглядів: 25

Які зміни принесла війна? Покинули свою рідну домівку, бабусю стареньку, яку, нажаль, не змогли забрати на вільну територію, чоловіка, якого не випустили з окупації, все те, що було найріднішим. Пишу, а в самої очі всі в сльозах, дуже важко!!!

Страх світла, який залишився і досі. З першого ж дня війни по нашому селі їздили воєні на танках і провіряли, в кого горить ввечері світло в вікні, могли зробити стрільбу в вікно.

Не було їжі. Всі магазини були закриті, а на дверях стояли російські військові, які зайшли першого ж дня!! Ми з двома синами ходили ловили рибу рано вранці, щоб військових не помічати, і так прокормилися. Ми везли з собою форму для заняття карете, вона була зроблена на замовлення в жовто-блакитних тонах, як наш прапор, але нажаль, при перевірці її відібрали.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Горностаївка 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення діти їжа розлука з близькими окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій