Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Анатоліївна

«Перший обстріл був у день народження моєї внучки»

переглядів: 529

До виходу на пенсію я працювала нянькою в лікарні. Ми жили нормально. Добре пам'ятаю перший день війни. Був 2014 рік. Моїй внучці було 14 років, був день її народження. Вона потрапила під цей обстріл. На її очах розривало корів, її хвилею відкинуло, а подругу поранило в руку. Були попадання в два будинки. Цього я не забуду ніколи в житті. Ось такий був страшний день народження.

Перший обстріл був у день народження моєї внучки

Мій будинок не постраждав, але будинки дітей отримали пошкодження. У 2018 році падало поруч, у них вилетіли вікна. Це було просто жахливо. Якби не дочка, і онука не було б. Вона схопила його і відштовхнула в передпокій.

Все це відбилося на здоров'ї. Тепер тільки починається, а вже боїшся.

Всі дороги закрили, виїхати не можна. Коли воно налагодиться, невідомо. Мріємо тільки про мир, щоб все було добре, і ми могли поїхати до родичів.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новолуганське 2014 2018 Текст Історії мирних жінки пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло поранені обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я літні люди (60+) розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій