Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Іван Гордійович Дядик

"Перші місяці війни були дуже неприємними"

переглядів: 306

Все своє життя Іван Гордійович Дядик прожив у Новотроїцькому. Не виїжджав він із села, і під час обстрілів у 2014-2015 роках. Чоловік згадує, як добре йому жилося, до початку бойових дій. Можна було вільно пересуватися по області, зустрічатися із друзями, їздити у гості. Зараз багато що змінилося.

Пенсіонер каже, що під час обстрілів, ховатися в підвали йому не доводилося, оскільки всі вони були раптовими і він не встигав дістатися до сховища. Вважає, що мирні жителі не мають слухати звуки стрілянини, канонади, вибухи.

Пересування військової техніки, люди зі зброєю, обстріли, все це впливає на здоров'я Івана Гордійовича. Він мріє, щоб усе це закінчилося, і можна було спокійно бачитись зі своїми дітьми.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новотроїцьке 2014 2015 2021 Аудіо Історії мирних чоловіки пенсіонери 2014 2015 психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода літні люди (60+) перший день війни розлука з близькими 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій