Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександра Чумак

«Пережиті обстріли вже не вийде забути»

переглядів: 556

До початку війни у ​​нас все було гаразд. Ми жили у Донецьку, працювали, навчалися. Але потім змушені були переїхати. Зараз я проживаю з чоловіком та дитиною.

У травні 2014 року я тільки народила дитину, ми їхали додому з пологового будинку. Цього дня вже бомбили аеропорт і нам довелося їхати об'їзною дорогою. Тривожно літали гелікоптери, з'явилися танки, але ми встигли доїхати додому. Під час обстрілів наш будинок постраждав та відновленню не підлягає.

Тут складно, Курахове дуже маленьке місто, немає зон відпочинку для дітей. У Донецьку була гарна робота, заробіток. Тут цього немає. На початку я влаштувалась працювати в Мар'їнці, їздила під обстрілами. Потім знайшла іншу роботу, але заробітна плата була дуже маленькою і довелося звільнитися.

У безпеці себе не відчуваю і досі, недалеко відбуваються воєнні дії.

Коли ми переїхали, я отримувала на дитину допомогу Фонду Ріната Ахметова, більше нікуди не зверталася.

Все забути вже не вийде, але хотілося б повернути те життя, яке в нас було до війни.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецьк 2014 2021 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти 2014 переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення санітарія і гігієна харчування дітей робота Обстріл донецького аеропорту обстріли Донецька 2021 Обстріли Мар'їнки
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій