Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Андрій Вікторович Логвінов

«Обстріл супроводжувався жахливим внутрішнім станом»

переглядів: 445

Я живу з дружиною та маленькою дитиною. Часто згадується наше мирне життя. Була робота, стабільна зарплата, а зараз дуже складно. Роботи немає, підприємства зупиняються.

Пригадую момент, коли в нас почалася війна. Обстріл був недалеко. Постраждало Щастя, там був блокпост, і він постраждав. Із цього у нас усе й почалося. Це було близько 11 години ночі. Ми ховалися у підвалі разом із сусідами.

Наразі все відносно спокійно, обстрілів уже немає. Іноді чуємо постріли, але не кожен день, шибки не тремтять і не вилітають.

Був жахливий внутрішній стан, коли доводилося кілька разів на день на вулиці бачити танки, що проїжджали.

Бабуся постійно отримувала допомогу від Фонду Ріната Ахметова, дай Боже йому здоров'я. То були продуктові набори. Восени отримали допомогу від норвезького фонду [NRC]. Ми оплатили комунальні послуги та памперси синочку набрали. Це дуже хороша підтримка, дякую.

Дуже хочу, щоб настав мир і люди жили щасливо.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Петропавлівка 2014 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти 2014 обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення санітарія і гігієна здоров'я непродовольчі товари робота перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій