Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Надія Іллівна

«Вночі в будинок прилетів снаряд і зруйнував його на 80 відсотків»

переглядів: 415

Надія Іллівна з Тоненького вижила в 2015 році завдяки нагоди. Того вечора вона вирушила відзначати Старий Новий рік до приятельки, а в цей час її будинок знесло буквально дощенту. Житло вдалося відновити, але жити доводиться на два міста, оскільки через проблеми з опаленням зимувати вдома неможливо.

Це сталося 15 січня 2015 року. Я якраз поїхала зустрічати Старий Новий рік до знайомих в Уманське. А пізніше мені подзвонили і повідомили, що вночі в мій будинок прилетів снаряд і зруйнував його на 80 відсотків.

Опалення розбило, дах повністю знесло, вікна і двері все повилітали. Доводилося жити то на квартирі, то у знайомих. Благодійні фонди допомогли відновити будинок, але там проблеми з опаленням, тому на зиму знімаю житло в Авдіївці.

Вночі в будинок прилетів снаряд і зруйнував його на 80 відсотків

Хочеться, щоб мир настав і було як раніше. Зараз багато роз'їхалися, молодь вчитися поїхала, але ніхто не повертається. У нас залишилося всього 63 людини, які живуть постійно. Ну, а що робити? Раніше була робота, заводський автобус тут ходив, тепер всього цього немає.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Тоненьке 2015 Текст Історії мирних жінки пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення житло літні люди (60+)
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій