Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ольга Желновацька

«Не можемо забути, як дочка бігла під обстрілом»

переглядів: 1102

У Красногорівці вже три роки немає газу й часто вимикають електрику. У нас у квартирі тепло – господарі житла дозволили поставити грубку-буржуйку. А на сходовій клітці лежать складені дрова для розпалювання.

Ми сюди переїхали ще на початку війни, коли залишилися без дому. Від обстрілу в ньому завалилась стіна, уся техніка розбилася, дах було пробито.

Нас урятувало те, що цього дня ми поїхали з дому провідати родичів. Досі не можемо оговтатися від шоку. А наша 11-річна дочка Маша боїться виходити на вулицю. Досі не може забути, як бігла під обстрілом з вулиці до під'їзду.

Маша Желновацька, Красногорівка

Мій чоловік Віталій – інвалід першої групи, без допомоги не може навіть кухоль у руці втримати. У нього м'язова слабкість, за кілька років він з абсолютно здорового чоловіка перетворився на інваліда. Йому потрібна підтримувальна терапія, але в нас немає змоги оплатити курс лікування. І так живемо в режимі жорсткої економії.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Красногорівка 2017 Текст Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій