Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Каріна Костянтинівна Сторожук

«Наші діти позбавлені спокійного дитинства»

переглядів: 497

Ми весь час проживали у Петропавлівці, нікуди не їхали. У мене є чоловік та шестирічна дочка. Дуже добре пам'ятаю перший день війни, коли почали падати гранати, міни, а наступного дня мені треба було виходити на роботу до Луганська. Рідні мене не пустили. Потім якийсь час я їздила через міст у Щастя. Якось приїхала до Луганська останнім поїздом і більше ніхто нікуди не їздив.

Під час обстрілу ми ховалися, було дуже страшно. Деякі люди поїхали, але нам не було куди їхати, тому залишилися вдома. Наша шестирічна дитина не бачила салют, на атракціонах може кататися, тільки якщо ми поїдемо кудись на море, не знає, що таке ковзанка. Усього цього донька позбавлена. Найскладніше для нас те, що всі рідні залишилися на тому боці.

Поки дитині не виповнилося три роки, мені допомагав Фонд Ріната Ахметова. Під інші програми гуманітарних організацій ми не підходили.

Дуже хочеться, щоби повернулося мирне життя.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Петропавлівка 2014 2021 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти 2014 обстріли безпека та життєзабезпечення перший день війни їжа розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій