Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Василівна Хівріч

"Найстрашнішим моментом було їхати народжувати, особливо після прильотів по лікарнях"

переглядів: 92

Ми були вдома. День починався, як завжди, збирала старшого сина до школи й не могла повірити, що почалася війна. Думала чоловік мене розігрує. Під час війни я завагітніла третім сином. Було дуже важко, особливо морально. Найстрашнішим моментом було їхати народжувати, особливо після прильотів по лікарнях. Коли ти розумієш, що твої діти вдома, а ти далеко. У нас після підриву Каховки, воду дають по графіку, всього 4 години з 24. Це дуже важко, коли в тебе малі діти. Їм не поясниш, чому не можемо піти купатися в ванну, а використовуємо вологі серветки. Війна нас більше об'єднала. Найприємнішим моментом було те, коли я дізналася, що вагітна. Про війну нагадують іграшки, після кожного прильоту є постраждалі, бо на початку війни люди приносили на місця прильоту дитячі іграшки, і коли купую своїм малим іграшки, то завжди згадую, скільки людей і дітей в Україні, забрала війна.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 2023 Текст Історії мирних жінки психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я сім'ї з двома і більше дітьми діти перший день війни
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій