Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Геннадій Капралов

"Надмірні переживання підірвали його здоров’я"

переглядів: 39

Життя Геннадія Капралова обірвалося 31 березня 2022 року у Маріуполі. Він жив у Лівобережному районі міста, який російська армія обстрілювала з перших днів повномасштабного вторгнення. Удари ворога руйнували місто і відбирали життя його жителів.

Надмірні переживання підірвали його здоров’я

Геннадієві Капралову вдалося виїхати з Лівобережжя. Та надмірні переживання підірвали його здоров’я. Рідні розповіли, що перебування у холодному задушливому підвалі будинку на проспекті Нахімова, постійний страх смерті призвели до його загибелі.

Геннадієві Капралову було 82 роки. Він був лікарем-терапевтом і сімейним лікарем. Освіту здобув у Донецькому державному медичному інституті. Працював у центрі первинної медико-санітарної допомоги №5 у Маріуполі. За словами рідних, він часто навідував пацієнтів у них вдома, знайомився з їхньою сім’єю.

«Йому довіряли, з ним були відвертими, йому були вдячні. За 55 років медичної практики Геннадій Васильович напрацював багатий досвід. Велика напруга від роботи, постійних хвилювань за інших людей призводили до виснаження. Та він старався бути активним і цілеспрямованим», – розповіли родичі загиблого.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних чоловіки пенсіонери психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я житло літні люди (60+) перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій