Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна

«Я дуже хвилювалася, коли з рідними не було зв’язку»

переглядів: 132

Мені 47 років. Я з чоловіком і дітьми жила в Кальміуському районі Маріуполя. До 28 лютого працювала, хоча місто вже бомбили. А другого березня ми ризикнули виїхати. Доїхали до блокпоста в сімнадцятому мікрорайоні. Там жили мої батьки. У них вилетіли вікна від вибухів.

Ми їхали на двох автомобілях. Попереду син з дружиною і дворічною внучкою, а за ним ми з чоловіком. Нас випустили. Поблизу Оріхова був обстріл. На щастя, ми доїхали живі й неушкоджені. Десять днів пожили в Сваляві, а потім перебралися до Львова, були там чотири місяці. Зараз живемо в Києві. Мої рідні залишилися в Маріуполі. Я дуже хвилювалася, коли з ними не було зв’язку.

Мрію, щоб цього року війна закінчилася. Хочеться мати можливість обіймати своїх рідних.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення житло робота діти внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя розлука з близькими окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій