Привіт Святий Миколай! Мене звати Ангеліна. Мені 14 років. Я переселенка з Луганської області, місто Попасна. На жаль, моє місто зруйноване повністю, нам довелося з моєю родиною покинути його ще в березні, на жаль, втратили все (житло, майно, речі). Повертатись нема куди. А ще на початку лютого воно було квітучим та затишним.

Зараз проживаю у місті Новомосковськ Дніпропетровської області, місто мені подобається, але все ж це не рідна домівка, наша родина вимушена орендувати житло за немалі гроші. В мене з'явилися нові друзі, але і старих своїх друзів я не забуваю, спілкуюся з ними по телефону та по відеозв'язку. Моє життя та життя моєї родини змінилося кардинально. Наприклад, в цьому році через фінансові труднощі, пов'язані з війною та втратою роботи батьків, не вдалося поїхати на відпочинок, якого, як завжди, я чекала весь рік. Ще весною я була впевнена, що війна закінчиться і наше життя налагодиться.

Сумую за своїми іграшками, своєю домівкою, взагалі за своїм містечком. Я та моя родина вдячні волонтерам за їхню безоцінну допомогу всім необхідним: одягом, взуттям, продуктами, гігієною, ліками тощо. Я мрію, щоб якнайшвидше закінчилася війна, щоб діти не страждали по підвалах, щоб люди мали роботу.

Слава Україні. Слава ЗСУ. Перемога за нами.

Заздалегідь дякую вашому фонду за можливості отримати подарунок ❤️