Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Миколаївна

«На новому місці працювали, побудували житло, діти навчалися - і знов все втратили»

переглядів: 127

Наша сім‘я двічі переселенці. В 2014р., втративши житло, роботу, з м.Донецьк переїхали в Харківську обл. Ізюмський р-н. На новому місці працювали, побудували житло, діти навчалися - і знов все втратили. В березні тікали під час авіабоїв, взявши лише документи і особисті речі. Наш дім після окупації - розграбований повністю і пошкоджений.

Війна для нашої родини розпочалася 9 років тому і повністю змінила наше життя. Війна навчила бути терплячими, цінити дрібниці і боротися. Найскладніше - відчувати беззахисність, безпомічність, слабкість, сприйняти реальність і зрозуміти, що життя, яке було - більш не буде. Є труднощі з водою та придбанням медикаментів, бо живемо в маленькому селі, від міста дуже далеко.

Сподіваюсь, що встигли уберегти дитину від травмуючих подій. Але на початку березня 2022р, під час наступу на Ізюм, авіація... може залишилося в пам‘яті.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецьк 2014 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення вода житло непродовольчі товари діти обстріли Донецька окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій