Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Артем Володимирович Макуха

«Ми зрозуміли, що потрібно виїжджати, але виїхати вже було неможливо»

переглядів: 711

«Ми зрозуміли, що потрібно їхати, коли поряд з нашим будинком впали перші снаряди», - розповідає Артем Макуха з Маріуполя. Але на той момент виїхати з міста вже було неможливо. Після цього обстрілу сім'я чоловіка перейшла жити в будинок батьків його дружини і там вони були до від'їзду з міста. Каже, що дуже переживав за свою сім'ю, бо обстріли були дуже часті і люди не знали, де що може впасти. Коли Артем готував їсти у сусідньому будинку, то недалеко впала авіабомба та зруйнувала половину школи. Мертві люди лежали на вулицях, прикриті ковдрами. По воду чоловік ходив до джерел біля річки, де кілька разів потрапляв під обстріл. Коли з міста оголосили зелений коридор, він сім'єю виїхав у бік Бердянська. Їхали туди понад 10 годин. А його батьки залишилися у своєму місті та не захотіли виїжджати.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Аудіо Історії мирних чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення вода здоров'я житло робота Обстріли Маріуполя їжа розлука з близькими 2022 окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій