Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Вікторія Володимирівна Білоусова

“Коли виїжджали, то на міну наїхали, але, слава Богу, вона не вибухнула”

переглядів: 707

“З другого березня ми вже сиділи у підвалі, а поруч будинки лягали”, - розповідає переселенка Вікторія Білоусова. До 2014 року вона жила у селищі Широкине, яке російські військові зрівняли із землею у 2014-2015 роках. Тоді сім'я жінки втратила два будинки і змушена була жити на орендованій квартирі в Маріуполі.

24 лютого 2022 року вона мала виходити на роботу в пекарню, яка знаходилася біля драмтеатру, але роботу довелося скасувати. Кілька днів бої тривали на околиці міста, а коли другого березня окупанти почали обстрілювати міські квартали, родина Вікторії спустилася до підвалу і жила там понад місяць. Вони не мали світла, води, газу, практично не було продуктів.

“Коли виїжджали, то на міну наїхали, але, слава Богу, вона не вибухнула”

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2014 2022 Аудіо Історії мирних жінки переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення вода житло сім'ї з двома і більше дітьми Обстріли Маріуполя їжа Обстріли Широкиного окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій