Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олександр Васильович Златьєв

«Молодший син потрапив на мосту під обстріл і загинув»

переглядів: 461

Олександр Златьєв називає себе виселенцем, адже він був змушений виїхати зі свого будинку, з рідного селища, коли прийшла війна. За час конфлікту він поховав дружину і старшого сина.

Я працював в ЖКГ, на сміттєвозі. 18 липня 2014 року приїхав у двір, де стояли дві чотириповерхівки, і бачив, як прилетіло штук п'ять снарядів. Якби метрів на десять лівіше, якраз би кут будинку вилетів. Це я все пам'ятаю добре.

Молодший син потрапив на мосту під обстріл і загинув, а в 2018 році дружина померла у мене на руках. Це було найстрашніше. Залишилися дочка і середній син. Ось така в мене втрата, спершу син, а потім дружина.

Молодший син потрапив на мосту під обстріл і загинув

Я переїхав до Первомайського і не вважаю себе переселенцем, я виселенець. Мене просто виселили. У Пісках у мене був свій будинок, все в будинку робив сам: газ, воду. У мене там були брат і кум, ми завжди один одному допомагали. А зараз навіть сам не знаю, як живу.

Отримував тут допомогу від Ріната Ахметова, продукти і хімію. В основному він нам допомагав.

Є у мене одна мрія - повернутися в свій будинок в Піски, щоб там було все на місці. Більше мені нічого не треба.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Піски 2014 2015 2021 Текст Історії мирних чоловіки пенсіонери переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло літні люди (60+) розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій