Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Вадимівна

«Мій будинок згорів дотла»

переглядів: 129

Ольга Вадимівна залишилася без житла. Вона мала приватний будинок в Авдіївці, але він згорів від влучання снаряда. Ользі пощастило залишитися живою, бо у той момент вона була вдома 

Мені 41 рік. Я з Авдіївки. У мій будинок влучив снаряд –  він згорів дотла. У той момент я знаходилася вдома. Добре, що дитини не було. 

Взагалі у нас війна почалася дев'ять років тому. Ми давно жили в таких умовах. На деякий час виїжджали, потім повернулися. А цього літа залишилися без житла. Зараз мешкаємо в Мирнограді.

Дітей шкода. У них вкрали дитинство.

За час війни я багато страшного пережила. І на роботу ходила під обстрілами. 

В Авдіївці часом і хліба неможливо було купити. Легше жилося мешканцям приватного сектора. Пощастило й тим, хто мав свердловину, бо централізованого водопостачання не було. Світло й газ також зникли. А зараз там, мабуть, взагалі нічого немає. 

Хочеться, щоб нарешті настав мир і спокій.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Авдіївка 2014 2022 2023 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода житло непродовольчі товари неповні сім'ї діти внутрішньо переміщені особи перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій