Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Марина Юріївна

«Ми жили у підвалі весь час, частину часу без світла та тепла»

переглядів: 55

Наша сім'я вже двічі зазнала переселення. Перший раз довелось втікати від війни у 2014 році. На той момент у Харків. Потім переїхали поближче до дому, в свою область, але на підконтрольну територію - у смт. Станиця Луганська. Звідти знову довелося втікати, тепер аж на Закарпаття. Ми виїхали ще 19.02.2022 року, адже в нас все розпочалось раніше. Ми з 19.02 по кінець березня перебували у Сєвєродонецьку Луганської області. Він на той час був під постійними обстрілами, просто цілодобовими.

Шокуючим було життя під постійними обстрілами, це був суцільний жах. Ми жили у підвалі весь час, частину часу без світла та тепла. Молодший син ще довго жахався від гучних звуків. Найважче було пережити поранення чоловіка та його бойові виходи (він військовий). Тоді спасінням для чоловіка став його військовий квиток, що прийняв удар на себе, утримав у собі уламок.

У період життя під обстрілами була суцільна нестача всього - і води, і продуктів, і медикаментів, і предметів гігієни, та дитячих підгузків, дитячого харчування. Після евакуації, дякуючи волонтерам та небайдужим, такої нестачі немає.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Станиця Луганська 2022 2023 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло поранені психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода санітарія і гігієна здоров'я харчування дітей сім'ї з двома і більше дітьми внутрішньо переміщені особи їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій