Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Мені дуже не вистачає спілкування з моїми старими друзями, бабусею та дідусем"

переглядів: 93

Доброго дня. Мене звати Олексій. Мені 8 років. Я народився у м.Авдіївка у Донецькій області. Наразі мешкаю у м.Павлоград.

Мені тут подобається, але я хочу додому. У цьому місті у мене є нові друзі. Я вірю, що зовсім скоро закінчиться війна і я поїду додому. Мені дуже не вистачає спілкування з моїми старими друзями, однокласниками, бабусею та дідусем. Нас розкидало всіх по країні.

Мені дуже важко займатися дистанційно у школі, бо нема комп'ютера, планшету. Але я дуже вдячний своїй вчительці, Валентині Олексіївні, що вона, не дивлячись ні на що, намагається вийти в ефір і щось нам пояснити.

Я дуже вдячний своїм батькам за те, що оберігають мене. Моя мрія, щоб скоріше закінчилась війна і я скоріш побачив свої рідних. Ще хочу побачити Святого Миколайчика.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Авдіївка 2022 Текст Історії мирних діти переїзд безпека та життєзабезпечення освіта діти внутрішньо переміщені особи розлука з близькими Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій