Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Микита Доскаль

"Кожного дня в нашій країні хтось втрачає сім’ю, друзів"

переглядів: 49

Доскаль Микита

Ірпінський фаховий коледж економіки та права

м. Ірпінь, Київська область

студент 1 курсу

Викладач: Сергієнко Наталія Володимирівна

Моя Україна майбутнього

На жаль, зараз наша країна перебуває у стані війни. Кожного дня в нашій країні хтось втрачає сім’ю, друзів, або доводиться жертвувати чимось важливим. Ці важкі для нашого суспільства події сповільнюють розвиток нашої країни, тому нам, українцям, потрібно бути справді мужніми й любити нашу країну.

Мир сьогодні - це те, чого бажає кожен. Мир – це щасливі посмішки на обличчях, це коли ти можеш повернутися додому, знаючи що його ніхто не забере, мир – це коли ти дивишся на небо і відчуваєш себе в безпеці, мир – це свобода, яку я бачу в нашій країні майбутнього.

Після перемоги в нашій країні почнеться відбудова, до країни повернеться багато наших людей, а також на українські ринки почнуть заходити іноземні інвестиційні компанії, які будуть зацікавлені в цій відбудові і покращуватимуть нашу економіку, відповідно з’явиться більша конкуренція, українські товари і послуги будуть підіймати планку якості, а люди, які повернулися, зможуть поділитися досвідом, як покращити нашу країну.

Я пишаюся тим, що я українець, і бажаю нам скорішої перемоги. І в день, коли вона настане, найгучніше лунатимуть слова: «Слава Україні!»

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ірпінь 2023 Текст Історії мирних молодь Конкурс есе 2023
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій