Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Михайлова

«Коли наші хлопчики приїхали – обцілувала кожного»

переглядів: 218

Ірина – бухгалтер, і навіть під обстрілами не припиняла працювати, бо відчувала відповідальність за підприємство. Вони із чоловіком залишались у Бучі до приходу українських визволителів

До війни я працювала бухгалтером у Бучі, в нас було виробництво AddBlue. Дуже сумую, що тепер нема нашого заводу – розбили все вщент. Я тепер ще й без роботи залишилась.

У перший день війни я благала чоловіка повернутись додому, бо в нас тут бахкало так, що будівля стрибала! Ми недалечко від Гостомеля, тож вертушки летіли, наче у наші вікна, страх сковував.

Четвертого березня сіла звіти робити, дивлюсь - чоловік навколішках повзе по коридору, кричить: «Лягай!» Ракета влучила у наш дім на сьомий поверх, а ми були на третьому. Хвилин двадцять я не могла прийти до тями.

«Коли наші хлопчики приїхали – обцілувала кожного»

Якось виносила пакетик з сміттям, а тут біжать два рашисти: мені закрили рота і показують, щоб я не верещала. Як не вбили – це диво! Відпустили і побігли у приватний сектор.

Ми з чоловіком вирішили, що будемо до кінця у Бучі. Стрибали тут разом з ракетами, дякуємо нашим хлопчикам! А коли прибирали після вибуху прибудинкову територію, наші приїхали! Боже, обцілували кожного!

Червоний Хрест допоміг, ми все витратили на продукти. Дякую їм!

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Буча 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення житло робота їжа 2022 окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій