Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анна Сергіївна Алфьорова

"Коли літаки скидали бомби поряд з домам, ми взяли деякі речі, кота... та поїхали..."

переглядів: 66

Ми живимо в 4х: тато, мама я і кіт Оскар. Ми дуже полюбляємо зимові свята. В домі в нас завжди буля прикрашена ялинка і подарунки... але у 2022 році взе змінилось... з 2014 року ми вже не знаємо, де наш дім.... Але нещодавно зрозуміли, що наш дім там, де наша сім'я. А ще я займаюсь бальними танцями. Мама з татом у 2014 році поїхали з дома до гарного місто Маріуполь. Там народилась я) у Віці 3 місіців ми переїхали до Харькова.

24 лютого 2022 року змінило життя всіх... ми чекали, що це все закінчиться, але коли літаки скидали бомби поряд з домам, ми взяли деякі речі, кота.. та поїхали... Дніпро, Тульчин, Вінниця... але потім тата перевели на работу до Києва, і ми поїхали за ним, адже ми сім'я. Я хочу миру і здоров'я для всіх, для ЗСУ тепла та цукерок. Хочу повернутися додому, у своє ліжечко.... я буду рада любому подарунку чи навіть цукеркам.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Горлівка 2014 2023 Текст Історії мирних діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення житло сім'ї з двома і більше дітьми діти Обстріли Маріуполя Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій