Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Коли був дома і попали під обстріл, в мене з'явилося сиве волосся"

переглядів: 41

Дорогий Миколайчику, ми багатодітна родина із Луганської області, місто Гірське. Наразі перебуваємо у Дніпропетровській обл., м. Павлоград! Нас звати Едік, мені 7років, я дуже хочу додому, бо там мої іграшки і мій планшет, на якому я грав у відео ігри. Коли був дома і попали під обстріл, в мене з'явилося сиве волосся, бо я дуже налякався.

Ми поїхали із дому лише з трьома рюкзаками, де було обмаль речей! Моя старша сестричка Уляна, 15років, вступила до медичного коледжу, вона хоче стати гарним лікарем, щоб лікувати наших солдат і людей! Найменша сестричка Алінка, 1рочок, тільки недавно почала ходити і зовсім не пам'ятає нашого дому, бо коли ми тікали, їй було лише 5міс,вона була в нас з мамою довго у лікарні,бо була дуже маленька, мала вагу 1800!

Мама с татом спасали нас і дякувати людям в Павлограді, ми не залишились на вулиці, бо ми їхали просто в нікуди!Ми хочемо скорішого миру і перемоги! Миколайчик, хай буде мир, хай буде Україна💙💛

Коли був дома і попали під обстріл, в мене з'явилося сиве волосся

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Гірське 2022 Текст Історії мирних діти переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення сім'ї з двома і більше дітьми внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій