Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Дерія Бережна

«Коли в мене був день народження, у Донецьку було сильне бомбардування»

переглядів: 1202

За чотири роки відбулося багато подій. Коли в мене був день народження, у Донецьку було сильне бомбардування, і ми сиділи в підвалі. Було, звичайно, дуже страшно.

Не хочу писати про погане, тому розповім про добре. Усі ці чотири роки я була відмінницею, мене хвалили в школі вчителі, вони виділяли мене в класі.

За чотири роки я втратила своїх найближчих і найрідніших друзів з двору, школи, і взагалі друзів дитинства. Вони, на жаль, усі поїхали в інші країни та міста. Попри те, що я з ними й далі спілкуюся та переписуюся, однаково мені бракує цього справжнього спілкування..

Я хочу зустріти всіх своїх друзів дитинства, але не можу, тому що дехто поїхав до кінця війни, а коли вона закінчиться, ніхто не знає. Є друзі, які поїхали назавжди.

Якби був мир, у мене була б можливість кар'єрного зростання в бальних танцях, їздити різними країнами та містами, брати участь у різних турнірах і змаганнях.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецьк 2014 2018 Текст Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій