Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Оксана Миколаївна

«Коли почалися військові дії в Слов'янську, я плакала день і ніч»

переглядів: 491

До війни було нормальне життя, діти жили зі мною. Старший син поїхав, коли сильно бомбили. Було страшно.

Тут розбомбили ринок. Ми живемо в приватному секторі, якраз навпроти. Все летіло в нашу сторону. З нами була маленька шестимісячна дитина. Будинок постраждав, був пошкоджений дах. Але ми не їхали, тільки старший син поїхав до Росії.

Було дуже страшно, коли був "котел" в Дебальцевому. До цього, коли почалися військові дії в Слов'янську, ми дивилися по телевізору і я плакала день і ніч.

Пропадало світло, потім перебили газову трубу, не стало води. Ми все це пережили. Коли були бої в Дебальцевому, бомбили день і ніч, прилітало і до нас.

Коли почалися військові дії в Слов'янську, я плакала день і ніч

Це був дуже страшний період.

Зараз не можу дивитися по телевізору, як гинули діти. Якось люди з Дебальцевого давали інтерв'ю, і чоловік розповідав, що сиділа бабуся біля вікна і пила чай. Як шандарахнуло - і бабуся лежить. Все це дуже страшно.

Я отримувала гуманітарну допомогу тільки від Фонду Ріната Ахметова, більше нічого не отримувала. Це була дуже хороша підтримка.

Дуже хочу, щоб відкрили кордони і міг приїхати син, щоб онуки виросли здоровими. У мене один син, молодший помер три роки тому.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Світлодарськ 2014 Текст Історії мирних жінки пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) розлука з близькими
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій