Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Володимир Рубайло

"Його застрелили у голову"

переглядів: 41

4 березня 2022 року російський снайпер убив жителя Бучі 70-літнього Володимира Рубайла. Це сталося біля магазину «Фора» на вулиці Яблунській. Володимир вийшов із дому по сигарети. Його застрелили у голову.

Його застрелили у голову

Тіло вбитого лежало два тижні посеред вулиці. Потім його поховали у братній могилі біля церкви. 8 квітня 2022 року провели ексгумацію й перевезли вбитого у Боярку. Рідні опізнали чоловіка. Окрім цього, при ньому був паспорт.

Володимир народився і жив у Бучі. Закінчив десять класів школи №4. Два роки служив у роті почесної варти в Німеччині. Закінчив професійне училище і став водієм.

«Ми з чоловіком зустрічалися ще зі школи. Одружилися в 1972 році. У 1975-му народилася перша донька, через рік – друга. Ми побудували дім, дочекалися внуків», – розповіла дружина Олена Юріївна.

Коли Володимиру виповнилося 55, він вийшов на пенсію. На дозвіллі любив риболовлю і полювання. Мав багато друзів.

21 квітня 2022 року Володимира Рубайла поховали на новому кладовищі у Бучі. У нього залишилися дружина, двоє доньок і шестеро внуків.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Буча 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери поранені психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) перший день війни Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій