Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ганна Григорівна Коломоєць

«Гуркотіло тут за вікнами. Все у вогні було! Страшно було»

переглядів: 373

«На сусідній вулиці були розбиті будинки. Нас обминуло, дякуючи Богу», – розповідає Ганна Коломоєць із Новотроїцького. Будинок жінки знаходиться у сірій зоні, під час бойових дій вона нікуди не виїжджала з рідного селища. Всі обстріли, разом з онуком, перечікували в квартирі. Було дуже страшно.

У 2014-2015 роках у селищі були проблеми із водопостачанням. Воду привозили машинами, люди набирали її у всі доступні ємності. Ганні Григорівні з хворими ногами доводилося носити воду на четвертий поверх.

Ганна Григорівна згадує, як до початку війни можна було спокійно їздити до Донецька на лікування та відпочинок. Перенесений стрес спровокував у неї розвиток цукрового діабету, загострилися й інші захворювання.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новотроїцьке 2022 Аудіо Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти 2014 2015 психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода здоров'я літні люди (60+) діти
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій