Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Валерія Євгенівна Зарецька

«Фонд Ріната Ахметова дав нам шанс вижити»

переглядів: 189

Ми виховуємо четверо дітей, у нас будинок сімейного типу. Війна для нашої сім’ї почалася у травні 2014 року. У Донецьку лунали постійні постріли. Наш будинок зруйновано, все майно згоріло. Дочка кілька днів була свідком обстрілів. З нею працювали психологи-волонтери, це допомогло.

«Фонд Ріната Ахметова дав нам шанс вижити»
«Колаж історії нашої любові до двух міст - Донецька та Запоріжжя»

Евакуюватися в Запоріжжя допоміг Фонд Ріната Ахметова. Ми три місяці проживали в профілакторії ПАТ «Запоріжсталь», потім орендували квартиру. Зараз проживаємо у відомчому житлі, займаємося вихованням дітей.

Ми дуже вдячні Фонду Ріната Ахметова за допомогу, яку отримуємо. Відчуваємо себе потрібними. Фонд – це зв’язок із щасливим минулим до війни.

Фонд Ріната Ахметова допоміг нам виїхати з Донецька, коли почалася війна. Завдяки цьому ми з дітьми отримали шанс вижити.

Зараз дочки займаються бальними танцями, люблять фотографування та музику.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецьк 2014 2021 Текст Історії мирних жінки діти 2014 переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення харчування дітей житло сім'ї з двома і більше дітьми діти обстріли Донецька 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій