Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"Дуже хочу іменну баскетбольну форму, щоб вийти в ній за баскетбольну збірну міста Кам'янського"

переглядів: 80

Святий Миколаю, привіт! Мене звуть Камілла, мені 15 років. Я з міста Авдіївка, Донецька обл. На цей час я з мамою і старенькою бабусею живу в місті Кам'янське, Дніпропетровська область.

Небагато розповім про себе. Я дуже люблю спорт, з самого раннього віку займалася футболом, баскетболом і ходила на вільну боротьбу понад 5 років, після травми у 2020 році, яку я отримала на тренуванні з баскетболу, закінчила свою кар'єру "великої спортсменки". Щодо травми, у мене розрив сухожилля четвертого пальця правої кисті, реабілітацію проходжу і до цього дня. Але все ж таки після двох складних операцій, я не зупинилась займатися баскетболом, і записалася на волейбол. Після півроку тренувань я зламала ліву руку і після мого відновлення, я продовжувала займатися спортом, але війна завадила. Так як я була улюбленцем у всіх моїх тренерів, я і на даний момент спілкуюся з ними по відеозв'язку.

Я дуже хочу іменну баскетбольну форму, це мрія мого дитинства, я хочу вийти в ній за баскетбольну збірну міста Кам'янського і зіграти з іншими командами, які приїжджають до нас на турніри. Хочу, щоб всі бачили, що є такі незламні люди як я. Багато хто знає мою історію і дуже вражені моєю відвагою, бо я виїхала з рідного міста наприкінці квітня. Якщо все ж таки у вас буде можливість втілити мою мрію, скажу переваги: я хочу, щоб вона була чорна, можливо з зеленими вставками з написом "KAMILLA", номер "13". Буду дуже вам вдячна. Величезне дякую, що допомагаєте діткам у такий нелегкий час втілювати свої заповітні мрії.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Авдіївка 2022 Текст Історії мирних діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення освіта діти внутрішньо переміщені особи Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій