Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Світлана Миколаївна Ященко

«Для мене найстрашнішим був 2014 рік»

переглядів: 413

Через війну я залишилася без роботи і тепер сиджу вдома. Раніше працювала головним зоотехніком у Галицинівці. Дітей та чоловіка немає, я проживаю одна. Сестра живе у Селидовому.

Поки не розпочалися військові дії, ми спокійно працювали, була стабільна зарплатня. Я займалася улюбленою справою, любила свою роботу. Нині не знаю, де заробити пенсію. Будинок теж не можу покинути.

Добре пам'ятаю перший день війни. Над нами почали летіти снаряди і на фермі падали уламки. Ми бігли до підвалу і там ховалися. Найстрашнішим був 2014 рік, було багато поранених та загиблих.

Моя мати була лежача, я на неї отримувала допомогу від Фонду Ріната Ахметова. Червоний Хрест давав гроші на вугілля, виділяв інкубатори, лампочки; давали птицю – і люди могли займатися своєю справою. Ще тут допомагала «Людина у біді».

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Галицинівка 2014 Текст Історії мирних жінки 2014 обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення непродовольчі товари робота перший день війни їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій