Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Оксана Золкіна

«Дев’ятирічну дочку поранили з автомата»

переглядів: 808

Моїй доньці Карині дев’ять років. З початку навчального року вона пропустила багато занять – досі не відійшла від пережитого.

Цього літа дочка відпочивала в сусідньому селі в бабусі. Під час прогулянки її поранили з вогнепальної зброї. Сліпа куля пройшла через праве стегно. Дівчата гуляли, почули чергу з автомата – і Карину поранило.

З того дня я ні на мить не залишаю дочку одну. Спочатку був, звичайно, шок, потім сльози. Це дуже важко й непросто забути. Тим більше що сталося все поруч зі цвинтарем. Якось невесело взагалі…

Карину від загибелі врятувало тільки те, що стріляли з великої відстані й долетіли не всі кулі. Якщо ближче, були б зачеплені кістки, а так – тільки м’які тканини.

Обстріли в нашому селі можна почути постійно, а в лютому снаряди пошкодили житлові райони. Наш будинок теж постраждав, снаряд залетів до нас у двір, дуже сильно постраждала стінка кухні, вилетіли вікна в будинку. Житло відновили частково, на нові вікна вже не вистачило грошей, як і на подальшу реабілітацію доньки. Своєчасну допомогу надали благодійники. Три тижні Карина провела в Бердянському санаторії.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Нижня Вільхова 2016 Текст Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій