Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Світлана Іванівна Непран

«Було жахливо під обстрілом бігти в підвал з маленьким онуком»

переглядів: 480

Як починалося? По вулиці пішли БТРи. Це було моторошно. Солдати в масках сидять, посміхаються, по вулицях роз'їжджають. Вночі стрільбище. Чула тільки стукіт серця у себе в грудях і в підвал бігли з онуком, у сина тільки народилася дитина. І як ми в підвал бігли... це було жахливо. Снаряди летять, вертольоти гудять. Страшно навіть згадувати. Все летіло, горіло, все червоне. Ну дуже страшно!

Було жахливо під обстрілом бігти в підвал з маленьким онуком

Ми півроку пенсії не бачили під час війни. Солдати нам роздавали батони в школі, і ми ходили, брали. А що робити? Їсти - то хочеться.

Першим нам став допомагати Фонд Ріната Ахметова, спасибі велике йому. Це було дуже добре, дуже люди йому вдячні. Потім пішли то німецька, то норвезька допомога.

Нерви, вік, ось і чіпляються болячки. У мене жовч пішла по всьому тілу, тому що хворобою Боткіна перехворіла в 52 роки. Тепер весь час на ліках.

І зараз чутно, як стріляють.

Мріємо, щоб швидше закінчилася війна і був мир. По Луганську скучили дуже, він тут близько, а до Сєвєродонецька їхати далеко. Хочеться миру, щоб тільки мирно, а не війною все вирішилося.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Петропавлівка 2014 2021 Текст Історії мирних пенсіонери психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я літні люди (60+) їжа
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій