Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Світлана Миколаївна Поліщук

«Над моєю головою літали снаряди, було так моторошно... Цього не передати словами»

переглядів: 383

Світлана Поліщук дуже боялася обстрілів і часто ховалася в підвалі. Нервові потрясіння підірвали і без того слабке здоров'я жінки, тому багато грошей йде на ліки.

Початок війни... Це було страшно і моторошно, тому що скрізь все вибухало. Дуже страшно, це не можна передати словами. Я ніколи не забуду жах, коли над моєю головою з виттям літали снаряди. Ми з батьком так боялися, що часто ховалися в підвал при перших звуках пострілів.

Над моєю головою літали снаряди, було так моторошно... Цього не передати словами

Я сильно хворію, без ліків зовсім не можу пересуватися. Тому, коли мені давали грошову допомогу, вона вся йшла на аптеку. А зараз медикаменти стали набагато дорожче, жити стало гірше.

Війна не закінчилася, вона триває, тому я не відчуваю ніякої безпеки. Мрію тільки про мир, щоб у нас, нарешті, настав мир.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Петропавлівка 2014 2021 Текст Історії мирних жінки психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я люди з обмеженими можливостями
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій