Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Володимирівна

«Було так страшно, що я сиділа у кутку і просила у Бога захисту»

переглядів: 432

Наталя Володимирівна не може передати словами, як їй було страшно під час обстрілу. Два роки вікна у її будинку були забиті картоном. Добре, що благодійні фонди прийшли до селища та поставили нові.

Як стріляти почали, я в кутку сиділа і просила: «Господи, відведи та заступи!». Воно летить через мене, сиджу і думаю: впаде на мій будинок чи ні? Це дуже страшно. Навіть сьогодні вибухнуло на полі з таким тріском, я аж злякалася.

Обстріли – це не передати, як важко та страшно. Міна впала у дворі у сусіда, у нього вилетіли шибки і в мене вікна, які на город виходять, всі посипалися. Я їх картоном забила і так два роки прожила, а потім Червоний Хрест поміняв на нові, пластикові.

У селищі три місяці не було води і світла, нам давали свічки від благодійних фондів, ми ділилися свічками. Отримували продукти від Фонду Ріната Ахметова, дякую йому та всім, хто займався цією благородною справою.

Мрію, щоб війна закінчилася, і я побачила рідного брата, він у Макіївці живе. П'ять років не бачилися, у мене душа болить.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Верхньоторецьке 2014 2015 2021 Текст Історії мирних пенсіонери 2014 2015 зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення вода непродовольчі товари їжа розлука з близькими 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій