Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ася Беглярова

"Ася, Денис, вибачте, що не врятували"

переглядів: 157

У Маріуполі 23 березня 2022 року під час чергового російського бомбардування міста загинула Ася Беглярова та її колишній чоловік Денис Блохін. Асі було 42 роки, вона була відомою у місті організаторкою дитячих свят, очільницею івент-агенції «31 червня».

Ася, Денис, вибачте, що не врятували

«Ася ніколи не хотіла покидати рідне місто. Хотіла дарувати свято, щастя та усмішки. Вона була людиною, до якої завжди зверталися за допомогою і вона нікому ніколи не відмовляла», – розповіли колеги загиблої.

Себе в особистому блозі Ася Беглярова описувала як ведучу коучингової гри, бізнес-тренерку, авторку кількох проектів, сценаристку та режисерку.

Разом із колишнім чоловіком Денисом Ася майже все життя провела у Маріуполі. Хоч пара і була розлучена, та після початку повномасштабного вторгнення Росії трималися разом. 23 березня 2022 року вони готували їжу на подвірʼї біля будинку. Ася вирішила піднятися до квартири за чимось, Денис пішов з нею...

«Молоді, амбітні, творчі! Це жах та шок! Ніколи не забуду Асю та її мудрі настанови. І не пробачу російським військовим, які залишили їхніх дітей без батьків! Завдяки Асі Дніпро познайомився із Чемпіонатом дворових ігор, Фестивалем крижинок та ще безліччю ігротек для малечі. Вона дуже любила дітей і цей світ. Ася, Денис, вибачте, що не врятували!» – сказали друзі загиблих.

В Асі Беглярової та Дениса Блохіна залишилися двоє дітей: Павло та Кір.

Джерело: платформа пам’яті “Меморіал” https://www.victims.memorial/

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки обстріли безпека та життєзабезпечення Обстріли Маріуполя Соцмережі окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій