Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій

"24 лютого я і моя родина ніколи не забудемо"

переглядів: 91

Привіт, мене звати Полінка, мені 10 років. Я з Харківської області, смт Слатине. Моє селище дуже гарне, в ньому багато красивих місць для прогулянок та відпочинку. Зараз я мешкаю в Полтавській області, смт Опішня. Так, воно мені подобається, але я мрію повернутися в своє селище, де я росла до цього часу, в мене там багато спогадів, друзів. Так, але не багато і ми дуже рідко зустрічаємось.

24 лютого я і моя родина ніколи не забудемо, через наше селище в перший день пройшло багато техніки окупантів, ми жили під постійними обстрілами, в квітні місяці ми змогли виїхати, але літаків і гучних звуків будемо боятися ще довго. Я сумую за своїми друзями, школою, своєю домівкою. Вдячна людям, які нам допомагали. Моя мрія - щоб скоріш закінчилася війна і люди могли жити як раніше.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Слатине 2022 Текст Історії мирних діти переїзд психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення Лист Святому Миколаю
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій