Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Володимир Фурсов

"У машині було ціле лише лобове скло"

переглядів: 616

Коли в те місце, де кип'ятили чайник, прилетів снаряд, Володимир дивом залишився живим. Разом із сім'єю ночував у підвалі. Бачив, як горять сусідні будинки. Пережив авіаудари. Виїжджав із уже напівзруйнованого Маріуполя.

Про те, що почалася війна, Володимир дізнався з дзвінка керівника, одразу зателефонував мамі, вона плакала. Вирішив відвезти маму, дочку та племінницю на дачу, а сам продовжував чергування на заводі. З 28 лютого на 1 березня була остання зміна.

Коли в місті відключили світло, газ і воду, почав їздити до драмтеатру, там намагалися організувати виїзд, але через постійні обстріли це було неможливо.

Почалися постійні вибухи, горіли сусідні будинки, важко було знайти притулок. Коли жили в окупації, загарбники ставилися до людей, як до собак. Заздрість разом з ненавистю. Зважилися та виїхали, обминали міни, машина дивом уціліла.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Відео Історії мирних чоловіки переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення вода внутрішньо переміщені особи перший день війни Обстріли Маріуполя їжа 2022 окупація фільтрація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій